mandag 5. september 2011

Da Var Vi I Gang Igjen: Planen For 2011

Da nærmer det seg Oktober igjen og da er det igjen tid for OktoberFilmFestival. Denne gang for tredje året på rad.

I 2009 hadde jeg i grunn ikke noen plan for hvordan film-måneden skulle være i og med at jeg brå bestemte meg for å lage en film blogg. Det eneste jeg da hadde bestemt meg for var at det skulle ses en film hver dag i Oktober frem til Halloween, samt at alle filmene skulle være innenfor "skrekk" sjangeren. Det førte da til at det ble valgt ut 31 vilkårlige filmer.

I 2010 hadde jeg litt bedre tid på å bestemme hvilke filmer som skulle ses. Jeg bestemte da at jeg skulle finne filmer som jeg ikke hadde sett før. Dette førte til at kvaliteten på filmen ble noe dårligere i og med at jeg ikke kunne velge filmer som jeg fra før viste at var gode.

I 2011 hadde jeg lyst til å ha et slags "tema". Jeg satt lenge og funderte på hva dette kunne være. Jeg vurderte flere ting, blandt annet å kun se "skrekk-komedier" eller kanskje se filmer fra alle ti-år fra 1900 til 2010, men syntes ikke disse ideene ble spennede nok.

Det jeg i år endte opp var rett og slett denne ideen:

31 DAGER - 31 FILMER - 31 LAND


(Klikk på Bildet for full oppløsning)

Uten tvil en spennede ide som jeg har store forhåpninger til. Som vanlig vil ikke filmene bli avslørt før de vises, slik at det (forhåpentligvis) blir mer spennede hvilke filmer som har blitt anmeldt. Men jeg klan røpe såpass at de (med all sannsynligvis) vil bli vist i lands-rekkefølgen som kan ses over.

Om noen har noen kommentarer, ideer, klager osv så er det bare å benytte kommentarfunksjonen under hvert innlegg. Så ses vi om 26 dager.


2 kommentarer:

  1. Hvor blir filmene vist?

    SvarSlett
  2. Er nok hjemme i heimen her gitt. Får nok desverre ikke den lokale kinoen til å låne ut salen til meg i Oktober. hehe

    SvarSlett