lørdag 22. september 2012

En Uke Til Festivalstart - Tema Valgt.

Da er det ca 1 uk etil årests festival starter og alt er nå klargjort.

Fjoråret føler jeg at var en suksess med 31 filmer fra 31 forskjellige land, og jeg fikk da sett filmer fra land jeg aldri hadde sett film fra før, og mange kvalitetsfilmer som jeg sikkert aldri hadde fått sett uten denne festivalen.

I år vil det derimot skje en ganske stor endring.Det først året ble det sett mer eller mindre kjente filmer som jeg hadde sett før, kun for å få i gang festivalen.

År nummer 2 ble det sett filmer som jeg hadde ståene som jeg enda ikke hadde fått rotet meg til å se, dermed ble det en del film som ikke var fullt så god.

Det tredje året ble det som sagt sett filmer fra hele verden og dette syntes jeg var en artig ide.

I år derimot var jeg veldig lenge usikker på hva jeg skulle gjøre, om jeg bare skulle finne litt diverse filmer å se eller om jeg skulle prøve å finne et slags tema. Først tenkte jeg at det var greit å få unna en del som jeg hadde liggende som jeg ikke hadde sett, men etter å ha funnet et par godbiter i samlingen hadde jeg ideen klar.

Jeg endte til slutt opp med at det i år skal bli sett film fra ytterkantene av skreikksjangeren. I år vil det dermed bli et fokus på litt mer suspekte og uglesette skrekkfilmer fra de siste 40 år. Primær fokuset vil ligge i Giallo sjangeren, noe som betyr at det vil bli en stor overvekt av Italiskensk skrekk i år. Jeg tenkte først å se kun Giallo, men jeg tror dette kunne blitt veldig ensportet etterhvert, så jeg valgte da å krydre med litt andre sjangere i tilegg. Så det vil også bli utforsket andre deler av Exploitaition Horror delen av filmverden med ting som Nazisploitation, Sleaze, Woman In Prison, Zombier, Cannibalism, Vampyrer, Nunsploitation, Rape-Revenge og andre sjangere innenfor nogenlunde samme tematikk.I og med at det primært er kun jeg som skal se disse filmen kunne jeg like godt  forsøke å se litt mer bizaarre og spesille filmer enn det som er å finne i de ordinære videobutikkene rundt om i Norges land.Jeg tror dette kan bli spennende og har tro på at dette kan bli en "underholdende" måned, med mye alternativ film.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar