søndag 21. september 2014

En Drøy Uke Til Festivalstart - Tema Valgt

Nytt år nye muligheter. 

Årets festival markerer 6 års jubileum for OktoberFilmFestival, noe som slettes ikke er dårlig.

I fjor ble det sett filmer av varierende kvalitet i løpet av måneden som da dreide som om "Alfabetet". Med andre ord ble det sett filmer fra A til Z i løpet av måneden. I og med at jeg ønsket å se litt filmer som jeg ikke hadde sett før ble det et par skikkelig elendige greier innimellom, men det var også et par overraskelser her og der.

I år tror jeg også det kan bli litt varierende kvalitet på filmene, men jeg har håp om at det også blir en del godbiter innimellom.

Da er det vel tid for å røpe årets "tema" som jeg faktisk pønsket ut allerde like etter at fjorårets festival var over, nemlig:


Jeg tror dette kan bli et underholdende tema, i og med at det nå om dagen omtrent ikke blir laget annet en remakes i Hollywood. Personlig så skal det nevnes at jeg til nå faktisk ofte har syntes at mange av disse Remakene har vært gode, men vi får se hvordan det går når man skal igjennom en hel måned med de.

Det kommer sikkert til å være filmer som folk føler mangler i løpet av måneden, men jeg kommer til å forsøke å se både litt kjente og kanskje også litt mindre kjente filmer i løpet av måneden. Når det gjelder filmer som det eksisterer flere Remakes av så kommer jeg til å forsøke å velge de 2 som er best kjent for de fleste. 


Jeg håper at iallefall noen titter innom et par dager i løpet av måneden og at noen også får inspirasjon til å sette forskjellige remakes opp mot sine originalutgaver.

Vi ses 1. Oktober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar