torsdag 31. oktober 2013

Dag 31 – Zone Of The Dead

 

Dagens film er den serbiske filmen Zone Of The Dead fra 2009 . Filmen er regissert av Milan Konjevic og Milan Todorovic og har Miodrag Krstovic, Emilio Roso, Kritina Klebe og Ken Foree i hovedrollene.


Synopsis: InterPol agenter må slå seg sammen med livsfarlige fanger for å bekjempe horder av Zombies. 

 Trailer
 
Filmen fikk i UAS og England av en eller annen grunn tittelen «Apocalypse of the Dead» istedet for Zone Of The Dead, som filmen er kjent som ellers i verden. 

 
Dette var nemlig begredelige greier. Historien er ikke mye interessant skuespillet er under enhver kritikk. Ikke engang «skrekklegenden» Ken Foree klarer å gjøre en troverdig jobb i denne filmen. 

 

Filmen føltes rett og slett kjedelig for å si det slik. Man virrer rundt med dette håndholdte kameraet og forsøker å lage en historie ut av noe som egentlig ikke er interessant i det hele tatt. 

 

Dubbingen i filmnen er også helt elendig, man skulle tro at personen som har lagt på denne dubbingen rett og slett ikke forsto engelsk for ting hverken hørtes eller ser bra ut. 

 

Det har vært planer om en oppfølger siden 2009, men det har ikke kommet noe mer info om denne filmen fra noe hold de siste årene så prosjektet er nok lagt på is. 

 

Det er sjelden jeg vurderer å skru av en film før jeg har sett den ferdig, men her må jeg inrømme at det var nære på. Ikke bare en gang men gjentatte ganger hadde jeg virkelig lyst til å skru av hele filmen å bruke tiden min på noe mer fornuftig.Dette er tross alt en Serbisk zombiefilm og den er laget på et temmelig smalt budsjett, så man skal kanskje ikke slakte den helt. Men de andre lavbudsjettfilmene jeg har sett i løpet av denne måneden hadde iallfall en litt mer interessant historie og mye bedre skuespilerkvaliteter. 

 

Alt i alt en begredelig film som ikke engang Zombiefansen kan sette pris på. 
 
Terningkast:


En kjedelig film å avslutet festivalen på, men det har jo vært noen godbiter igjennom måneden. Så da er det bare å takke for denne gangen også satser vi på at det blir mer til neste år :-)1 kommentar:

  1. A very interesting and nice blog.
    Greetings from Portugal

    Paulo Gonçalves
    http://viajaredescobrir.blogspot.com

    SvarSlett