onsdag 14. oktober 2009

Dag 14 - 14. Oktober - Hack



Hack er en skrekkfilm fra 2007 laget av Matt Flynn, med Danica McKellar, Jay Kenneth Johnson og William Forsythe!!!! i hovedrollene.

Kort sammendrag (på engelsk):
Seven college students, who make up of the bookish Emily; friendly bad-guy Johnny; punk girl Maddy; the token gay Ricky; gangster-rapper 'Q'; British exchange student Sylvia; and football stud Tim; are picked to travel to a private island owned by the reclusive Vincent King and his film-obsessed wife Mary Shelley to study island wildlife. But is isn't long when a mysterious killer begins killing the students one-by-one, and modeling them after gory murder scenes from numerous horror films. Are the eccentric Vincent and Mary Shelley the killers? if so, who is the mysterious fisherman lurking around the grounds of the island? Plus, does Emily know a lot more of what is going on then she claims to?



Vel, som jeg avsluttet med i går så regnet jeg ikke med at dette kom til å bli en topp film og det var det så definitivt ikke heller. Rett og slett elendige greier var faktisk dette her. Hvordan Matt Flynn har fått tak i og hvorfor Willam Forsythe er med i denne søppla filmen mener jeg er et kjempegodt spørsmål. Enten så skylder Forsythe en eller annen en HAUG med penger og er desperat etter å få inn litt lettjente penger, eller så skylder han Flynn er tjeneste.



Historien i filmen har "vi" sett 100 ganger før og dette er nok en av de dårlige utførelsene av denne jeg har sett. Skuespillerene er virkelig heller ikke det store, greit nok at de sikkert gjorde det beste ut av det manuset de fikk, men alikevel.



Kunne skervet mer, men filmen fortjener ikke mer omtale enn dette her:


(Når ikke engang halvnakne damer i bur!! klarer å redde filmen fra dette terningkastet da vet du at du ser en dårlig film)

Terningkast:


Morgendagens film derimot er en av de store klasikerene innenfor sjangeren "80-talls skrekk" som jeg faktisk ikke har sett (skammer seg......)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar