fredag 16. oktober 2009

Dag 16 - 16. Oktober: The Haunted World Of El SuperbeastoThe Haunted World Of El Superbeasto er en tegnefilm laget av musiker og regissør Rob Zombie. (Kjent for bla. House Of 1000 Corpses, The Devil`s Rejects & Halloween 2007).Sammendrag:
The story follows the adventures of El Superbeasto, a washed-up Mexican luchador, and his sultry sidekick and sister Suzi-X as they confront an evil villain by the name of Dr. Satan. The adventure, set in the mythic world of Monsterland, also has a character named Murray the robot.Filmen har en imponerende "voiceover-liste" med kjente Rob Zombie-film navn som Sid Haig, Bill Moseley, Sheri Moon, Ken Foree, Danny Trejo og Dee Wallace. I tilegg finner vi kjente navn som Rosario Dawson, Paul Giamatti, Brian Posehn og Clint Howard. Alle som en gjør en glimrende jobb i denne filmen i og med at alle har fått en rolle som de virkelig passer til å spille.Denne filmen er rett og slett genial. Historien er morsom, karakterene er geniale, den inneholder referanser til en haug av populære filmer og personer. Filmen har jaggu meg også Nazi-Zombier (Can`t go wrong with that) . I tilegg kan det nevnes at musikken er usedvanlig lystig.Filmen har i USA fått 15 års-grense, noe som er forståelig i og med at det omtrent ikke går 20 sekunder uten en seksuell-referanse,banneord eller ei halv-naken tegneseriedame.

Uten tvil den morsomste tegnefilmen jeg har sett siden South Park, Bigger Longer and Uncut.Rob Zombie beviser med denne filmen at alt han tar i blir til gull. En glimrende film for alle som setter pris på enkel OG morbid humor...Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar