fredag 16. oktober 2009

Dag 16 - 16. Oktober: The Haunted World Of El Superbeasto



The Haunted World Of El Superbeasto er en tegnefilm laget av musiker og regissør Rob Zombie. (Kjent for bla. House Of 1000 Corpses, The Devil`s Rejects & Halloween 2007).



Sammendrag:
The story follows the adventures of El Superbeasto, a washed-up Mexican luchador, and his sultry sidekick and sister Suzi-X as they confront an evil villain by the name of Dr. Satan. The adventure, set in the mythic world of Monsterland, also has a character named Murray the robot.



Filmen har en imponerende "voiceover-liste" med kjente Rob Zombie-film navn som Sid Haig, Bill Moseley, Sheri Moon, Ken Foree, Danny Trejo og Dee Wallace. I tilegg finner vi kjente navn som Rosario Dawson, Paul Giamatti, Brian Posehn og Clint Howard. Alle som en gjør en glimrende jobb i denne filmen i og med at alle har fått en rolle som de virkelig passer til å spille.



Denne filmen er rett og slett genial. Historien er morsom, karakterene er geniale, den inneholder referanser til en haug av populære filmer og personer. Filmen har jaggu meg også Nazi-Zombier (Can`t go wrong with that) . I tilegg kan det nevnes at musikken er usedvanlig lystig.



Filmen har i USA fått 15 års-grense, noe som er forståelig i og med at det omtrent ikke går 20 sekunder uten en seksuell-referanse,banneord eller ei halv-naken tegneseriedame.

Uten tvil den morsomste tegnefilmen jeg har sett siden South Park, Bigger Longer and Uncut.



Rob Zombie beviser med denne filmen at alt han tar i blir til gull. En glimrende film for alle som setter pris på enkel OG morbid humor...



Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar