mandag 26. oktober 2009

Dag 25 - 25. Oktober: From Dusk Til Dawn

Kort og grei oppsummering:Seth og Richard Gecko er på flukt fra loven etter å ha ranet en bank og flyktet fra sin egen rettsak. I deres kjølevann bugner et omtrent over av lik, seks texas rangere har så langt måtte bøte med livet, noen sivile strøyk med, og de har tatt ett gissel.
Familien fuller er på rundtur i usa med sin bobil etter at moren døde og faren ga opp presteskapet. Når deres vei krysser Gecko's bryter helvete ut. Gecko'ene tar denne familien som gisler og tvinger de til å ta de med over grensen til mexico, ned til en bar kalt The Titty Twister.
Alt går sånn forholdsvis bra til de ankommer baren. De ansatte er ikke helt normale, ved synet av blod forvandles de til vampyrer. Og familien Fuller og de to brødrene blir tvunget til å sloss mot satans skapninger for å redde sin egen sjel.Denne filmen er skrevet av Quentin Tarrantino og regisert Robert Rodriguez, dermed kan det ikke bli dårlig Med folk som Tarrantino selv, George Clooney, Harvey Keitel,
Cheech Marin, Danny Trejo, Tom "Dawn Of The Dead" Savini, Salma Hayek og Juliette Lewis så tyder dette bra allerede fra starten.Og når vi først snakker om starten, stort tøffere begynnelse på en film skal du lete lenge etter, bensinstasjon scenen er noe av det kuleste som er festet på film spør du meg..
Slutten av filmen som muligens er det som kan kalles "det svake punkt" er mye omdiskutert. (Uten at jeg skal røpe slutten såklart). Men slik jeg ser det er den en hyllest til 70-Tallets skrekk-filmer og dermed laget slik den er for å fremheve akkurat dette.Som sagt, en knall film med en MEGET spesiel avslutning. dermed:Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar