søndag 25. oktober 2009

Dag 24 - 24. Oktober - The Unborn


Te Unborn er en skrekkfilm fra 2009, regissert og skrevet av David S Guyer, som har laget/skrevet filmer son Blade I - III, Jumper og Batman Begins.Kort sammendrag:
Noen ganger har sjelen til en død person vært så bedervet med ondskap at den er nektet adgang til himmelen. Den må da vandre hvileløst i grenselandet mellom verdener i desperat søken etter en ny kropp den kan ta bolig i. Og enkelte ganger lykkes den.The Unborn er ingen elendig film, men det er langt fra noen høydare heller for å si det sånn. Filmen låner elementer fra en haug med andre skrekkfilmer (The Grudge, The Excorsist og The Eye for å nevne noen) og forsøker å sette alle dise "gode ideene" sammen til en film. Dette lykkes de ikke helt med i og med at man har sett alt som skjer i filmen før. Filmen forøsker også å skremme seerene ved å legge inn noen "skvette-scener", men også disse mislykkes i og med at man allerede på forhånd vet at nå kommer det til å skje noe.Hovedrollene i filmen spilles av Odette Yustman, og Cam Gigandet, Megan Good og Gary Oldman. Skuespillerene gjør en grei jobb med det materiell de har fått å jobb med, og det er ikke deres feil at dette ikke blir bedre en det ble.Men helt håpløst er det da ikke. Selv om filmen er veldig forutsigbar så er den severdig om man ikke henger seg for mye opp i detaljene i filmen.

Terningkast:

1 kommentar:

  1. 3!! gir du den 3, det var godhjertet! ;)
    Jeg så faktisk denne her på kino,( kun fordi jeg går gratis på kino) og den gjør seg utrolig dårlig på lerretet. de "skvette" scenene (blant annet det første bildet du har lagt ut) kunne ha vært bra, fordi det er jo ubehagelig, men musikken er så førende at man hele tiden vet hva som kommer. og hva skjer med at hun alltid, alltid står i hvitt undertøy og tenker over livet??
    Slutten var kanske ikek så verst, men tror du det kommer en oppfølger?

    SvarSlett