torsdag 22. oktober 2009

Dag 22 - 22 Oktober: The Toxic AvengerVel, sent men godt er det vel noe som heter. Har vært et par 3 hektiske dager her nå, så da får man ta det igjen nå.

The Toxic Avenger er en skrekk-komedie fra 1984 laget av Troma Entertainment. Hovedrollen innehaverne inkluderer navn som Mitch Cohen, Jennifer Prichard, Patrick Kilpatrick og Robert Prichard. Marissa Tomei har faktisk også en ØRLITEN rolle i denne filmen..

Som det kan sees under her har de kanskje ogsp en av tidenes mest spesiell "Tittle-Screens"!!! hehekort sammendrag:
Den nerdete taperen Melvin blir gjort til latter i byen Tromaville. Han er offer for konstant mobbing. Ved et uhell faller han ned i en tønne med kjemisk atomavfall, og etter den dagen blir ingenting det samme i den lille byen Tromaville. Melvin får plutselig superkrefter og hans kropp og sinn forvandler seg til The Toxic Avenger – et monster med et one-man mission om å utrydde kriminaliteten i New Jersey.Jeg regnet når sant skal sies med at dette kom til å bli den dårligste av alle filmene jeg kom til å se på i løpet av denne måneden. Men der tok jeg helt feil. Toxic Avenger er faktsik en ganske så underholdende film.Filmen er VELDIG 80-talls og gjør også flere ganger litt narr av akkurat dette. Filmen har mange humoristiske scener blandet innblandt alt "gørret", noe som gjør dette underholdende.
Uten tvil en "kult"-film med stor K, som faktisk har en ganske så stor tilhengerskare i USA.Sannsynligvis en film for de spesielt interreserte, men jeg syntes den var overaskende underholdene.


Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar