søndag 4. oktober 2009

Dag 4 - 4. Oktober: Abbott And Costello Meet FrankensteinEn glemt klassiker i de mange gode Abott & Costello filmene fra 30 og 40 tallet.
Abott & Costello hadde flere av disse "monster basserte" filmene som blant andre "Abott & Costello Meet The Mummy", "Abbott and Costello Meet the Invisible Man , "Abbott and Costello Meet Dr. Jekyll and Mr. Hyde" og "Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff" for å nevne noen.

Dette er kanskje ikke den morsomte komedien som finnes, men setter man pris på slapstick hunor og one-liners er dette en film å sjekke ut. Lou Costello er rett og slett hysterisk morsom som Wilbur Grey i denne filmen og som vanlig klarer han å rote seg borti de merkeligste situasjoner.Men det er på ingen måte derfor denne filmen er så bra som den er.. Grunnen er enkelt og greit rollebestningen!!Her har de faktisk fått med både Bela Lugosi (Som spilte Dracula i den originale Dracula fra 1930) som Dracula og Lon Chaney Jr. (Som spilte Wolf Man i Wolf Man fra 1941) som Wolf Man.. I tilegg har man Glenn Strange som Frankenstein monsteret. Det vil da si at man har 3 av de største skrekkfilm monsterne med i en og samme film. Men "Frankenstein" selv (som faktisk er navnet på doktoren som skapte monsteret) ser vi ikke noe til, så tittelen er på mange måter litt misledende. Den kunne heller blitt kalt "Abott & Costello meet the monsters" spør du meg.Muligens en film mest for oss som har moro av litt sære svart-hvitt filmer fra 40 tallet, men jeg vil annbefale denne filmen på det sterkeste.


Terningkast:


Morgendagens film vil bli en film av mye nyere dato som jeg ikke har gjort annet enn å sett coveret på før. Kan bli spennede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar