søndag 6. oktober 2013

Dag 06 – Among FriendsDagens film er den amerikanske filmen Among Friends fra 2012 . Filmen er regissert av Danielle Harris og har Christopher Backus, AJ Bowen, Jennifer Blanc og Alyssa Lobit i hovedrollene.


Synopsis: En gruppe venner drar sammen til en såkalt «mord-mysterie» fest, men festen tar en stygg venning når en av de kaprer festen og er ute etter mord. 

 
Trailer:


Among Friends er regi debuten til en av mine favorittskuespillerinner, Danielle Harris. Danielle er best kjent fra sin tid som Jamie Lloyd i Halloween 4 & 5, samt andre roller i kjente filmre som Free Willy, Urban Legends, Rob Zombies Halloween 1 & 2, Stakeland og Hatchet 2 & 3.


Filmen ble delvis finansiert gjennom en Kickstarter kampanje hvor de fikk inn godt over 10 000 dollar gjennom ca 100 donatører på 6 dager, noe som må sies å være bra. 

 
Det er mange av skuespilleren som også har dype røtter innenfor skrekksjangeren som AJ Bowen, Jennifer Blanc og Kane Hodder. De gjør en helt ok jobb i denne filmen og ser ut som om de har hatt det underholdende under innspillingperioden. 

 
Filmen er ment som en såkalt Popcorn-horror og bør ikke tas for seriøst. Filmen er også laget på et meget lavt budsjett noe som tidvis kan sees. Men for de som liker litt «gory» filmer med et enkelt plot og godt utseende skuespillere så er den å anbefale.


Filmen har en slags «80-talls feeling» og kan minne om filmer som Happy Birthday To Me og April Fools Day for de som kjenner de filmene. Den starter litt tregt, men etter at den har fått varmet opp i en 20 minutters tid begynner ting å skje. 

 
Danielle Harris har også en liten cameo som en hyllest til Halloween filmen, artig. 

 
Filmen er ingen Citizen Kane eller Casablanca, og ei heller noen bauta innenfor skrekk sjangeren, men jeg syntes filmene var underholdende som en enkel liten skrekkfilm som ikke bør tas for seriøst. 

 
Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar