tirsdag 8. oktober 2013

Dag 08 – Chopper Chicks In ZombietownDagens film er den amerikanske filmen Chopper Chicks In Zombietown fra 1989. Filmen er regissert av Dan Hoskins og har Gretchen Palmer, Earl Boen, Catherine Carlen, Billy Bob Thornton og Jamie Rose i hovedrollene.


Synopsis: En gjeng med damer på store motorsykler er på gjennomfart i statene. De ankommer en liten småby på litt over hundre mennesker. Der infiltrerer de seg på forskjellige måter. Noen puler, noen fester, noen tagger, mens ander bare skaper kvalm. Men det de ikke vet er at den lokale gale vitenskapsmannen, Ralph Willum, driver med sine eksperimenter og har nylig vekket opp en hel gjeng med døde til liv 

 
Trailer:

Chopper Chicks In Zombietown er en film utgitt av Troma Entertainment, men etter sigende hadde ikke Troma sjef Lloyd Kaufman så mye med filmen å gjøre. 

 
Dette er en film jeg har sett etter i mange mange år, og tilfeldigvis fant jeg den i en bruktbutikk til en meget billig penge, dermed ble den en del av årets festival. 

 
Filmen er kanskje best kjent for at en ung Billy Bob Thornton spiller i filmen. Han hadde spilt i 3 småfilmer før denne, men det er denne filmen som er kjent som hans «gjennombrukdsfilm». 

 
Filmens originaltittel var egentlig Chrome Hearts og den hadde dette navnet gjennom hele produksjonen, men i siste øyeblikk ble det bestemt av Chopperchick In Zombietown var en tittel som ville dra inn flere publikumere. 

 
Som før nevnt så er dette en Troma film, og da må man automatisk senke forutsetningene sine for filmen ganske så mye, samt at man må sette på seg B-film brillene. 

 
Filmen er veldig «cheesy» for å bruke et godt norsk utrykk, men veldig underholdende. Joda, effektene er elendige og historien er ikke helt det store, men morsomt er det iallefall. 

 
Chopper Chicks In Zombietown var faktisk en av de siste filmene som fikk en stor kinolansering i USA. Nå om dagen blir Troma filmene kun sendt til Høyskoler, filmfestivaler og små privateide kinoer. 

 
En film vel verdt å sjekke ut for B-film fans, andre tror jeg kan holde seg unna. 
 
Terningkast:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar