søndag 10. oktober 2010

Dag 10 - The CaretakerDagens film er da tenårings-skrekkfilmen The Caretaker fra 2008. Filmen er regisert av Bryce Olson og hovedrollene innehas avKira Verrastro, Andrew St. John, James Immekus, Jennifer Tilly og Judd Nelson.Hadde jeg forventet at denne filmen skulle være bra? En film regisert av en mann som har vært assistent på 2 av de dårligste filmene jeg noensinne har sett (i form av Dr Doolitle 2 og Daddy Day Care). Svaret er kort og greit NEI.

La oss først se hva baksiden av DVD-coveret sier:

Denne klassiske tenårigs-skrekkfilmen byr på en gjeng med flotte ungdommer, en overbeskyttende far (Judd Nelson), og en eksentrisk lærer (Jennifer Tilly) som har bestemt seg for å bestemt seg for å å bli kjent ved å gå til sengs med en elev. Jonathan Breck (Jeepers Creepers) byr på en skremmende og herlig oppvisning Jim Lang er mannen bak den skrekkinnjagende filmmusikken.Punkt 1: Hvem er det som har tenkt å bli kjent for å gå til sengs med en elev? slik det står her er det en gjeng med flott ungdom, en overbeskyttende far og en eksentrisk lærer. Håpløst.
Punkt 2: Jonathan Breck er med i filmen i kanskje 7 minutter og Judd Nelson i ca 10, mens Jennifer Tilly (overraskende nok) har en av hovedrollene, men hun gjør faktisk ikke annet enn å gå rundt og vise frem "frontpartiet sitt.
Punkt 3: Når man bruker 1/3del av baksiden av DVD-coveret på å skrive om mannen som har laget filmmusikken veit man at man ikke holder i en kvalitetsfilm .Kort fortalt: Historien er ELENDIG, skuespillet er ELENDIG og hele opplegget er faktisk rett og slett elendig. Man skjønner allerede fra tittelsekvensen at dette er dårlige greier, dette i og med at Gutt 1 går inn i et forlatt hus midt på lyse dagen, i neste scene går han rundt inne i huset og hva har skjedd, joda. Det har blitt natt!!Et lite tips til regissøren. Istedet for å gi 2! av hovedrolleinnehaveren regulering, kunne man kanskje fått tak i skuespillere som faktisk var "ungdommer", og ikke skuespillere som er i slutten av 20-årene. De kunne iallefall ikke gjort en dårligere jobb.I tilegg får man en opptreden fra Lola Daividson som fort kan være den dårligste og mest irriterende skuespillerinnen jeg noensinne har sett på film. Ikke engang det faktum at hun er toppløs ca halvparten av tiden hun er på skjermen gjør at opptredenen blir noe bedre.I tillegg var den "skremmende avsløringen" av morderen, KANSKJE den mest opplagte avsløringscenen jeg har sett i hele mitt liv. Allerede i scenen nummer 2 hadde jeg funnet ut hvem morderen var og grunnen til dette.Vel kort og greit 1,5 timer som var totalt bortkastet. Meningsløst å bruke mer tid på å skrive om denne filmen. Rett og slett: Hold dere unna.

Terningkast:

I morgen er det tilbake til 70-åra og en film med en av mine favorittskuespiller som jeg ikke har sett før :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar