fredag 22. oktober 2010

Dag 22 - Last Of The Living.



Dagens film er Last Of The Living fra 2008. Filmen er regissert av Logan McMillan og har Morgan Williams, Robert Faith, Ashleigh Southam og Emilie Paddon-Brown i hovedrollene.



Kort sammendrag:
Et ekstremt smittsomt virus spres rundt om i landet. Med bare ett bitt,er det kun snakk om timer før ofrene forvandles til Zombier og starter jakten på menneskekjøtt. Det finnes mulignes bare 3 mennesker igjen, men de syntes ikke å bry seg om noen ting. Men når de snubler over ei sexy skreppe som muligens har en kur, bestemmer de seg endelig for å ta seg sammen og redde verden. Bevæpnet med en turboladet 1974 MK3 Cortina tar de fatt på eventyret.



Dette er faktisk en New Zealandsk skrekkfilm av alle ting. 90% av filmen ble laget på en budsjett på ca 30 000 kroner ifølge regissørene og etter at de la ut et par klipp på nettet fikk de inn en avtale på å få 240 000 kroner mer å lage film for. Det vil da si at hele filmen kostet ca 270 000 kroner å lage.



Med det i bakhodet må jeg si at filmen faktisk ikke var så halvgærn. Filmen er underholdene og har en god del morsomme scener.



Men filmen har en del svakheter. Blant annet er det en del STORE plothull i historien., zombiene er ikke så veldig godt sminket og ser i grunn gnaske dårlig ut, samt at en god del av vitsene er litt for dumme for min del.



Filmen låner/parodierer/hyller mange andre Zombiefilmer (alt fra Night Of The Living dead og Dawn Of The Dead til 28 days Later og Evil Dead) og det er jo alltid moro å se.



Kort og greit en helt ok B-Zombiefilm som hverken er fantastisk eller dårlig.



Terningkast:

Morgendagens film vil bli en spansk skrekkfilm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar