søndag 17. oktober 2010

Dag 17 - Alien Apocalypse


Alien Apocalypse er en Sci-fi film fra 2005. Filmen er regissert av Josh Becker og har folk som Renee O'Connor, Remington Franklyn, Michael Cory Davis og selveste Bruce Campbell i hovedrollene.Kort handlingssammendrag:
An astronaut doctor Ivan Hood and his fellow astronaut Kelly return from their mission in space to find the world has been taken over by aliens. Now Dr. Ivan Hood and Kelly must lead a revolution to free the human slaves from their alien masters.Spørsmålet er da. Er dette en bra film? Nei. Hadde jeg regnet med at dette var en bra film? Nei.
Det er to grunner til at jeg valgte å se denne filmen. Den så ut til å være en dårlig og cheesy B-film med et givandes cover og den har Bruce Campbell i hovedrollen.Bruce Campbell er en av de virkelig store kult-skuespillerne. Dette er grunnet hans glimrende rolletolkning som Ash i Evil Dead filmene, Elvis i Bubba-Ho-Tep og EN haug med roller i forskjellige B-filmer opp igjennom årene. For tiden er han aktuell som Sam Axi serien Burn Notice.Når sant skal sies er faktisk Campbell omtrent den eneste grunnen til å se denne filmen. Han er hans vanlige seg (nesten) og gjør en halvgod jobb. Bortsett fra det så er filmen i grunn ganske elendig. Resten av skuespillerne er ikke det helt store, historien er relativt dustete og spesialeffektene er under enhver kritikk. Det eneste filmen kan by på er et par småunderholdende scener med litt "Alien-Gore" (Romvesen-Gørr hørtes liksom ikke så bra ut).De fleste av skuespillerene er faktisk statister fra Bulgaria (hvor filmen ble spilt inn) og disse er da dubbet. Ikke dubbet på en god måte, men rett og slett elendig.Men som jeg nevnte innledningsvis var dette noe jeg viste på forhånd. En film som blir vist på Sci-Fi Chanel før den før DVD-release kan aldri bli bra for å si det slik.
Uten tvil en film KUN for Bruce Campbell fans og ingen andre.

Terningkast:

Morgendagens film er et forsøk på å tjene litt penger på en av de beste filmene som ble laget i 2007.

2 kommentarer:

  1. Bruce Campbell gjør at alle filmer er verdt en titt :)

    SvarSlett
  2. Kan faktisk fort hende det kommer en Brucey film til i løpet av Oktober. Følg med :P

    SvarSlett